Skilla öppnar för Jennie Abrahamson på Victoriateatern

Under april gör Jennie Abrahamson en exklusiv miniturné med lite större band och gästar Victoriateatern i Malmö för en picknickkonsert den 2 april. Nu står det klart att Skilla öppnar kvällen!

Med en hjärtlig ärlighet och en stor musikalisk spännvidd spelar Skilla musik som är hjärtskärande melankolisk och hopplöst glad på samma gång.

Sedan självbetitlade debutalbumet 2008 har Skilla hunnit med ytterligare två albumsläpp och i höstas släpptes deras tredje album – ”A Storm”. Albumet berättar om den långa vägen tillbaka från en bruten hjärta med sin säregna, unika och storslagna popmusik.

Första singeln “Wounded Hearts” har plockats upp av amerikanska MTV för Catfish: The TV Show och skivan har fått goda recensioner i tyska och svenska medier.

Skilla har spelat på klubbar runt om i Sverige, Norge, Tyskland och Baltikum med band som estländska Ewert And The Two Dragons, norska Making Marks och svenska Miss Li. De har också spelat på festivaler som Peace & Love, Island in the Sun, Putte i Parken och Malmöfestivalen.

mars 27, 2014