Nu sänker vi biljettpriset till INVSN och utökar programmet med Feathered Arms samt dj:s

Att sätta biljettpriser är en konst, som även vi som erfarna konsertarrangörer inte alltid lyckas få rätt på. Det verkar som biljettpriset för INVSN var en aning för högt. Därför sänker vi nu inträde för kvällen till 90 kr (inget förköp). Samtidigt utökar vi programmet med Feathered Arms som förband och StatesVision & DJ-HYSTERI som kvällens dj:s!

Feathered Arms dök upp från ingenstans i höstas med en slutsåld debutspelning på Studio Möllan och ett singelsläpp som Festivalrykten beskrev som “Stenhårt och välbehövligt, uppfriskande skrammel”. Rockfoto jämförde bandets sångerska med en skånsk Kathleen Hanna och PSL utbrast att “Ingen svingar trumpinnen lika hårt och aggressivt på skrammeltrumman som Feathered Arms”! Sedan dess har bandet delat scen med såväl Crocodiles som Dead Meadow, gjort en slutsåld releasefest på Babel med Könsförrädare och Primitive Rites och bl.a. spelats på radio i Sverige, Tyskland och Spanien. Vi pratar om energisk och skramlig rock med influenser från riot-girlscenen, 90-talsindien och Malmöpunken. Det självbetitlade debutalbumet släpptes den 8e januari på Malmöetiketten Punks Only som tidigare gett ut band som Vånna Inget, Bäddat För Trubbel och Slöa Knivar!

OBS! För er som har redan förköpt biljett till konserten, se till att ta med biljetten så får ni tillbaka mellanskillnaden i dörren.

februari 11, 2014