Let’s Spend The Night Together

+ Veronica Maggio, Weeping Willows, Hurula

Datum har passerat

I sommar spelar Veronica Maggio, Weeping Willows och Hurula på Let’s Spend The Night Together, ett nytt festivalkoncept som har premiär på Liseberg i Göteborg den 7 juli!

Sommarkvällen inleds med Hurula, följt av Weeping Willows och sist, men inte minst, Veronica Maggio som kommer avsluta.

Veronica Maggio

En av Sveriges mest prisbelönta artister med sina fem Grammis, två P3 Guld, tre Rockbjörnen, tre Gaffa-priser och fem album i bagaget. Veronica Maggios senaste album ”Den första är alltid gratis” släpptes i maj i fjol och innehöll bland annat de platinabelönade singlarna ”Den första är alltid gratis”, ”Vi mot världen” och ”Dom sa!”. Därefter genomförde Veronica en bejublad sommar- och höstturné i Sverige, följt av en utsåld klubbturné i Norge i början av 2017. I sommar är hon turnéaktuell igen i Sverige, Norge och Danmark.


- Jag har tjuvstartat sommaren på andra sidan jorden men längtar mest efter den RIKTIGA sommaren. Festivalsommaren! Det känns extra kul att få spela på den sprillans nya festivalen ”Let’s spend the night together”!, hälsar Veronica Maggio.

Hemsida | Facebook | Spotify | YouTube

Weeping Willows
Bandet firar i år 20 år med albumet ”Broken Promise Land” genom att spela tre kvällar i rad i Stockholm om en vecka, men det är med senaste plattan ”Tomorrow Became Today” i bagaget som de åker ut på en turné i sommar. Albumet har mixats av Michael Ilbert (Thåström) i den legendariska Hansastudion, producerats av Magnus Frykberg samt innehåller bland annat långköraren ”My Love Is Not Bind” som legat hela 46 veckor på Svensktoppen.

Vi i Weeping Willows är väldigt glada och stolta över att få dela scen med dom här hjärtliga och smarta artisterna. Upplägget påminner väldigt mycket om Kalasturnén som vi åkt runt med vid två tillfällen och där Magnus även åkt med som solo en gång. Vi gillar Veronica jättemycket och har följt henne i tio års tid men aldrig lyckats göra något tillsammans. Hurula har vi sett live flera gånger och är verkligen svinbra. Älskar hans blandning av pop och punk. Den här konstellationen känns helt perfekt, där vi får en naturlig plats mellan just pop och punk, hälsar Weeping Willows.

Hemsida | Facebook | Spotify | YouTube

Hurula
Hurula är det svenska punkarvets mest självklara fanbärare. Solodebuten ”Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för” slog ner som en pop-punkig bomb 2014 och hyllades av såväl kritiker som publik. Hurula nominerades till Guldmicken och Årets Pop på P3 Guld samt som Årets nykomling och Årets Rock på Grammisgalan. I höstas kom uppföljaren ”Vapen till dom hopplösa” som även den Grammisnominerades och följdes av en lång höstturné som fortsätter nu under våren. Hurula gjorde även ett bejublat framträdande på P3 Guldgalan i början av året.


Det här ska bli intressant. Jag försöker alltid sträva mot att spela på nya ställen, och vad känns nyare än att spela på scener som byggs upp bara för en kväll? Sällskapet känns också bra såklart. Maggio och Weeping Willows behöver väl ingen närmare presentation. Alla fattar väl att det här kommer bli skitbra kvällar. Maggio kommer stå för eufori och glädje, Weeping för den tunga melankolin och vi får väl stå för åskovädret där emellan, hälsar Hurula.

Hemsida | Facebook | Spotify | YouTube