Krymplings

+ Shuvit

13 oktober KBMalmö

  • 200 kr
  • 18 år

Krymplings röjer igen! Med ett nytt album i görningen drar denna svenska punk-supergrupp iväg på turné och självklart blir det stopp på KB i Malmö den 13 oktober. Som om inte det vore nog följer även skatepunk-bandet Shuvit med som support!

Det är alltid svårt med ”supergrupper” – allt som oftast så snubblar de på mållinjen. Men ibland blir allt rätt! Krymplings släppte 1994 ett enda bejublat album (”Krymplings”) och röjde runt i Sverige inför storpublik. Nu är de tillbaka med en turné i maj och jobbar dessutom på ett nytt album! Medryckande svensk punk i superklass!

Krymplings är:
Ulke (Dia Psalma) – sång, gitarr
Mart Hällgren (De Lyckliga Kompisarna) – sång, trummor
Curre Sandgren (Coca Carola) – sång, gitarr
Per Granberg (Charta 77) – sång, gitarr
Mongo (Köttgrottorna) – sång, elbas

Support: Shuvit
Kvartetten från Karlskrona spelar 90-talets ljuva skatepunk med influenser från band som Blink-182, NoFX, No Use For A Name och Millencolin, som får bandet bandet att låta plockat direkt ur ett American Pie-soundtrack!

VIKTIG INFORMATION
På grund av privata skäl ändras datum för Krymplings spelning på KB den 25 maj till den 13 oktober. Köpt biljett gäller till den 13 oktober och behöver inte bytas. Om du inte kan gå på konserten den 13 oktober kontaktar du kundservice@biljettforum.se för återbetalning. Dock senast fredag den 2 juni!