Hasse, Pernilla & Nisse

22 juli Slottshagen GrytanHelsingborg

  • 495 kr
  • 18 år

Den 22 juli bjuds Helsingborg på en trippel konsertupplevelse när artisterna Pernilla Andersson, Nisse Hellberg och Hasse Andersson gör gemensamma konsert på Slottshagen Grytan! Trion, som aldrig tidigare spelat på samma scen, bjuder in till utomhuskonserter där de låter sina många låtskatter förgylla sommarkvällen.

2017 har hittills varit ett hektiskt år för alla tre artister. Pernilla Andersson blev nominerad till en grammis i kategorin ”Årets Folkmusik/Singer-songwriter” och är ute på vårturné med det egenproducerade albumet ”Tiggrinnan”. Nisse Hellberg åker även han på vårturné med sitt hyllade countryalbum ”Vägen Västerut”. Hasse Andersson har turnerat flitigt land och rike runt efter 2015 års skräll i Melodifestivalen med bidraget ”Guld och gröna skogar” och släppte nyligen singeln ”Bilen Söderut” tillsammans med Nisse Hellberg. Till sommaren har publiken en chans att möta alla tre då de sammanstrålar under ett antal kvällar för att tillsammans skapa en unik konsertupplevelse. Publiken kan vänta sig låtar som ”Änglahund”, ”Dans på Vejby gårdar”, ”Tufft jobb”, ”Lyckliga Gatan”, ”Mitt Guld” och ”Desperados”.

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson har en över 30 år lång karriär bakom sig. 2016 vann Hasse Andersson sin första grammis i kategorin ”Årets Dansband” för albumet ”Guld och gröna skogar”. Låten, som gett namn åt albumet, slutade på en fjärdeplats i Melodifestivalen 2015 och har i dagsläget streamats över 21 miljoner gånger på Spotify.

Pernilla Andersson är artist, låtskrivare och producent. Under sin 18 år långa karriär har Pernilla släppt nio studioalbum, haft turnéframgångar och varit grammisnominerad i kategorierna ”Årets Kompositör”, ”Årets Artist” och ”Årets Folkmusik/Singer-songwriter”. Hon var en av de första kvinnliga producenterna i Sverige och tilldelades 2013 Sir George Martin Music Award.

Nisse Hellberg är främst känd som sångare i rockbandet Wilmer X men har de senaste tio åren haft en lysande solokarriär. Nisse är aktuell med sitt åttonde album ”Vägen Västerut”. Redan första veckan klättrade albumet in på en tredje plats på Sverigetopplistan och vid releasespelningarna i Malmö blev det publikrekord.

+++++

Praktisk information inför konsertbesöket:
Ingen egen mat eller dryck får medtagas till Slottshagen Grytan, ej heller, sittpallar, campingstolar etc.

Slottshagen Grytan: http://www.helsingborg.se/ // http://thetivoli.se // info@thetivoli.se //
042-18 71 71

På grund av säkerhetsskäl får inte glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet.
Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer eller andra persedlar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.
Det finns ingen garderob/effektförvaring.
Även husdjur lämnas hemma.

Ta väl hand om arenan, den är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

Ingen uthämtning av biljetter på plats!

+++++

Hyrstolar:
Som ovan information säger är det INTE tillåtet att ta med egen stol.
Ett begränsat antal stolar finns för uthyrning och de kan du hyra HÄR
Stolarna placeras på lämpligt område som bestäms på konsertdagen.
Konsertbiljetten säljes separat via biljettlänken och samtliga biljetter säljes som ståplats.