Lisa Ekdahl & Band

28 maj LorensbergsteaternGöteborg

Datum har passerat

Hon har inte skämt bort sin svenska publik de senaste åren, legendariska Lisa Ekdahl, men nu är det bestämt att hon och hennes fyrmannaband åker på Sverigeturné i vår och gör en efterlängtad spelning på Lorensbergsteatern i Göteborg den 28 maj!

Lisa är nu aktuell med nya Kuba-doftande albumet ”Look to Your Own Heart” som släpptes i slutet av oktober och fått strålande recensioner med en 4 i betyg av bland andra Svenska Dagbladet, Uppsala Nya Tidning, Gaffa och Östgöta Correspondenten.

Annars är det i de mer södra delarna av Europa som Lisa Ekdahl verkar mest numera. I Frankrike, till exempel, står hon på landets största och mest legendariska teatrar och konserthus. I Portugal, Belgien, Schweiz, Istanbul och Amsterdam turnérar hon också flitigt. Sverige har fått stå tillbaka, tills nu.

Som uppvärmning inför de sex Sverige-spelningarna åker hon och bandet i mars till Kina där hon spelar i Hong Kong, Peking och Shanghai.

Bandet består av: Mathias Blomdahl (gitarrer, kör, slagverk, keyboard), Tomas Hallonsten (keyboard, trumpet), Josef Zackrisson (bas, kör) och Per Texas Johansson (saxofon & klarinett).

I slutet av oktober 2014 släpptes albumet ”Look to Your Own Heart” inspirerat av Kuba, producerat av Mathias Blomdahl och Tobias Fröberg.