Bandit Insanity Tour

+ Hardcore Superstar, H.E.A.T, Smash Into Pieces, Outtrigger, Crunge

Datum har passerat

5 band, samma scen, samma kväll. Hardcore Superstar, H.E.A.T, Smash Into Pieces, Outtrigger och Crunge ger sig ut på en gemensam turné i vinter och den 7 februari kommer hela paketet till KB i Malmö!

Hardcore Superstar 
”Moonshine”, ”We Don´t Celebrate Sundays” och ”Above The Law” från senaste plattan ”C´mon Take On Me” är bara några av dom top hits och miljon säljande låtar Hardcore Superstar levererar till festen! Under hösten är det lång EU turné och jobb i studion för att färdigställa nya skivan som släpps 2015! Hardcore Superstar är ett av Sveriges absolut största hårdrocksband och har ett händelserikt 2015 framför sig. Första tecken på det kommer redan den 22/10 med nya singeln ”Glue”!

Mer: Hemsida | Facebook | Youtube | Spotify

H.E.A.T 
H.E.A.T, med hyllade frontmannen Erik Grönwall i spetsen, är ett av det snabbast växande svenska rockbanden för tillfället. De har öppnat för världsbandet Scorpions i både Spanien och Italien 2014, samt genomfört egna succéturnér i Europa och Asien. Nu är de på väg ut på ytterligare en sväng på kontinenten. Ny mark bryts även i USA som festivalheadliner i Chicago i oktober och under samma månad är H.E.A.T dragplåstret på legendariska Firefest i Nottingham.

Med nya kritikerrosade plattan ”Tearing Down the Walls” i bagaget och en alltid lika vass och omskriven liveshow är H.E.A.T redo att komma till en stad nära dig!

Bandets kommentar:
– ”Vi har delat scen med fantastiska HCSS och SIP tidigare och ser fram emot att göra det igen tillsammans med alla andra band på denna grymma turné! Mycket nöje, detta blir en ölfest!”

Mer: Hemsida | Facebook | Youtube | Spotify

Smash Into Pieces 
”Årets Svenska Genombrott” i Bandit Rock Awards 2013, Sverigesupport åt världsband som Alter Bridge, Skillet, Amaranthe m.fl., besökt Japan, hunnit med att fylla bensin i sitt diesel-drivna turnéfordon och även tankat turnébussens vattentank full med diesel… Det är bara några av dom saker som ”Bandit Insanity Tour”-aktuella, Smash Into Pieces har varit med om sedan förra året, då de dessutom släppte deras kritikerrosade debutalbum ”Unbreakable”.

Bandets kommentar:
– ”Detta ska bli otroligt jävla roligt och vi vill redan nu passa på att tipsa våra kära turnékamrater om att läsa anvisningarna noggrant på Var och framförallt Vad man skall fylla sina turnéfordon med för annars slutar det lätt i ”Insanity”.

Mer: Hemsida | Facebook | Youtube | Spotify

Outtrigger  
Outtrigger är ett mycket spännande nytt band på scenen som bara på 16 månader fått ett stort genomslag i Sverige. Det började med covern på Robin Stjernbergs ”You”, fortsatte med framgångarna i melodifestivalen 2014 med ”Echo” och efter det har bandet gjort en turné på över 40 datum i sommar med nominering till årets metal i Rockbjörnen som final.

Bandets kommentar:
– ”But hey, enough of my yakkin’. What do you say? Let’s boogie”!

Mer: Hemsida | Facebook | Youtube | Spotify

Crunge 
Crunge är en stabil rock-kvartet från Stockholm som under 2011 gjorde debut med EP ”Desolate”. Ep:n fick oväntat stark respons där bandet nådde listplaceringar med låten ”Stand Your Ground”. Bandet släppte sin andra EP ”Throwdown” som hyllades av kritiker runt om i landet och gav bandet en rad tunga framträdanden, bl.a. – Metaltown och Getaway Rockfestival m.fl.

Bandets kommentar:
– ”Den här turnén kombinerar två saker vi verkligen ser fram emot: att få spela inför massor av galna rockers och att få dela scen med ett gäng andra kanonband. Vi är otroligt taggade!”

Mer: Facebook | Youtube | Spotify